Klant // De Werkfabriek

De Werkfabriek is een ambachtelijke werkspot gelegen in het dynamische Binckhorst-gebied in Den Haag. De founders van De Werkfabriek geven een coworkingspace vorm die toegankelijk is voor start-ups, social enterprises en kleine en ambachtelijke initiatieven.

Uitdaging // De Werkfabriek is een vastgoedproject in ontwikkeling. Om in te spelen op de behoeften van de doelgroep en (toekomstige) leden van deze werk-community, maakt De Werkfabriek de stap van traditioneel vastgoedverhuur naar een coworking-concept met bijbehorend business model.

Resultaat // Met de founders verdiepen wij het coworking concept, de visie en de strategie. Het helder neerzetten van de unieke identiteit van deze coworkingspace is daarbij key. Dit resulteert in een heldere marktbenadering en een uitgewerkt aanbod voor toekomstige huurders en members. Met diverse abonnementsvormen, werkfaciliteiten, maar ook events en incubatorprogramma’s kan De Werkfabriek haar ambitie als broedplaats en kenniscentrum op het gebied van sociaal ondernemen waarmaken.

Interieur & Styling // Monique Middelburg – Mink Styling