Rosan Gompers en Saskia Vrolijk // www.thecommunityoffice.com #wecreatecoworkingcommunities

Rosan Gompers

Expert in new ways of working // visie en ideëen // vonk en concept // enthousiasmeren en de weg wijzen…

“Het zichtbaar maken van de kracht en potentie van een organisatie, concept of merk door mensen en hun omgeving te verbinden drijft mij. Het moet kloppen.”

Saskia Vrolijk

Interieurarchitect // verrassen met ontwerpen // luisteren // creëren van mooie en passende omgevingen…

“Luisteren naar mensen. Voor mij de basis om tot een goed ontwerp te komen. Alleen zo lukt het om elke keer opnieuw creatief te zijn en te vernieuwen.”

The Community Office is een samenwerking tussen twee keien in het coworking vak. De mensen achter The Community Office zijn Saskia Vrolijk van Studio van ‘t Wout interieurarchitecten en Rosan Gompers van NewCompany Creations . Beiden met jarenlange ervaring met het creëren van nieuwe werkomgevingen. Saskia als creatief en interieurarchitect en Rosan als conceptontwikkelaar, organisatiestrateeg en vernieuwer.

Rosan en Saskia versterken elkaar in hun vak en spreken elkaars taal. Een unieke combinatie van expertise in een integrale aanpak. En dat is makkelijk schakelen.

‘Wij realiseren nieuwe werkomgevingen voor grote en kleine organisaties en ontwikkelen coworking concepten. En die delen wij graag. Welkom bij The Community Office!