“Rosan en Saskia hielpen ons met concept én ontwerp van onze coworking space. Samen met ons zorgden zij voor de juiste overgang van traditionele desk verhuur naar een open ruimte vol flexplekken met een andere marktpropositie.
Zo creëerden we een geheel andere dynamiek .
Wat mij betreft dé Coworking Guru’s van Nederland die je aan boord wilt hebben!“
-Sharon Martens, Community Manager Ebrella Home for Digital-

Klant // Ebrella Home for Digital

Ebrella Home for Digital is een netwerk voor digital professionals waarin kennis, ervaringen, opdrachten en de nieuwste trends op het gebied van digital worden gedeeld. In de coworkingspace is de Caballero Fabriek is iedereen welkom voor koffie, kennis halen en brengen, het ontmoeten van collega’s en werken in een inspirerende omgeving.

Uitdaging // Ebrella Home for Digital transformeert het voormalig Workalot in de Caballero Fabriek tot coworkingspace. En daar komt meer bij kijken dan het verhuren van werkplekken en m2. Home for Digital zoekt aansluiting bij de behoeften van huidige en toekomstige huurders en leden, de laatste ontwikkelingen op coworking gebied en wil een trendsetter zijn.

Resultaat // In een periode van 3 maanden geven we de visie, het verdienmodel, de brandstory, de propositie, het coworking concept en het interieurontwerp vorm. We zorgen voor input van huidige en toekomstige members, verzorgden een inspiratietrip naar Milaan en ondersteunen bij de realisatie. Inmiddels is Ebrella Home for Digital een bruisende coworkingspace en groeit het aantal members en events.

Image in header: coworking inspiratie tijdens de European Coworking Conference in Milaan 2015 //