Klant // Eurofiber

concept // design

Eurofiber is een Nederlands/Belgisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelkabel voor de zakelijke markt. Eurofiber heeft meer dan 63.000 km glasvezelkabel in de grond liggen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Daarnaast biedt het bedrijf zijn klanten cloud infrastructuur oplossingen, waaronder colocatie in 11 eigen datacenters in Nederland en Frankrijk. Het hoofdkantoor van Eurofiber is gevestigd in Maarssen.

Uitdaging // In de kantoortuin van Eurofiber is het zoeken naar een rustige werkplek. De indeling van de werkruimten, gebruik van materialen en akoestiek bieden de medewerkers te weinig comfort in hun werk. Eurofiber vraagt ons met hen opnieuw naar de ruimte te kijken en deze slimmer te benutten.

Resultaat // Met oog voor de mogelijkheden van het gebouw ontwerpen we een activiteit gerichte werkomgeving die zowel rust als reuring ondersteunt. We delen de ruimte opnieuw in en zorgen voor een diversiteit aan werkplekken, passend bij de flow van de dag. Er is ruimte voor focus, ontmoeten, creativiteit en play. Een goede koffiebar en het restaurant vormen het hart van het kantoor; en ook deze biedt alle ruimte aan co-working en collegialiteit.