De wereld van werken is veranderd. We werken flexibeler; thuis, op kantoor of onderweg met inzet van slimme technologie. Wat betekent dat voor het kantoor? Hoe zorg je voor een aantrekkelijke werkomgeving die waarde toevoegt voor collega’s? En hoe zorg je voor voldoende verbinding en ontmoeting op kantoor?

Wij merken op dat veel organisaties worstelen met hybride werken. Want als we al op kantoor werken, hoe zorgen we dan we elkaar echt ontmoeten en niet mislopen? Hoe behouden we die verbinding en hoe bewaken we de werkcultuur en onze output? En wat voegt het kantoor nog toe aan de comfortabele thuiswerkplek?

Vragen die wij momenteel veel om ons heen horen en waar we graag over meedenken. Want wij geloven nog steeds dat het hybride werken werkgevers veel kansen biedt. Succesvol hybride werken vraagt echter om andere werkprincipes en managementstijlen. Maar ook om duidelijke afspraken en medewerkers die mede de verantwoordelijkheid voor het collectieve belang kunnen voelen en dragen.

Herken je deze vragen of uitdagingen? Neem dan contact met ons op. Wij geloven in de nieuwe mogelijkheden om werk te organiseren EN in het momentum benutten, ook na vakanties. Daarom bieden wij iedereen in de maand september en oktober een gratis 1e analyse.

AD The Community Office  Hybride Werken aug 2022

Neem contact op voor een gratis 1e analyse over werkplekinrichting en de werkcultuur, bijvoorbeeld over het maken van goede werkafspraken. Vanuit een heldere visie op de werkomgeving van de toekomst helpen wij je bij het succesvol maken van hybride werken.