“Het is direct duidelijk dat we de verbinding zoeken met onze klanten en lokaal en regionaal georiënteerd zijn. We spreken elkaars taal en zijn heel blij met het ontwerp met Haags signatuur.”

-Gert Jaap Mooij, programmamanager Rabobank Regio Den Haag in ‘Dichterbij Regio Den Haag’-

Klant // Rabobank Regio Den Haag

concept // design // change

Rabobank Regio Denk Haag is een regionale community, waarin medewerkers dichtbij de klant opereren en leden nauw betrokken zijn bij de bank. Effectief en prettig samenwerken, in verbinding met elkaar en de samenleving is belangrijk voor de bank. Ongeacht werklocatie en of collega’s nu face-to-face of online met klanten en elkaar samenwerken; er is steeds een gevoel van dichtbij.

Uitdaging // Het verbinden van ruimten om zo mensen met elkaar te verbinden is de basisgedachte in deze opdracht. Het hoofdkantoor op de Bezuidenhoutseweg in Den Haag zal het hart van de community blijven en biedt een thuisbasis voor de bank, haar klanten en (toekomstige) medewerkers.

Resultaat // Samen met directie en vertegenwoordigers van diverse teams en Rabobank Nederland geven we het werkconcept vorm: Een bij de bank passende invulling van Het Nieuwe Werken. De nieuwe manier van werken is de basis voor een kantoorontwerp waarin openheid, gastvrijheid en transparantie centraal staan. Met het projecteam, leidinggevenden en ambassadeurs uit alle geledingen van de organisatie geven we de transitie naar ‘Verbindend Werken’ vorm o.a. via een internal branding campagne. Daarnaast verzorgen wij de esthetische begeleiding bij de realisatie van het concept.

Het nieuwe hoofdkantoor van Rabobank Regio Den Haag is in 2016 in gebruik genomen.