KLANT // INFINITAS LEARNING

Infinitas Learning is een dynamisch bedrijf dat (digitale) leermiddelen ontwikkelt. Infinitas Learning heeft een leidende positie in de Europese markt. Innovatie en digitalisering zijn van belangrijke thema’s in markt waarin Infinitas Learning zich begeeft.

Uitdaging // De innovatie en digitalisering maakt dat snel handelen en beslissen, inzicht in betrouwbare realtime informatie en kennis delen onontbeerlijk is. Dit raakt de werkwijzen binnen de werkmaatschappijen in Zweden, Nederland, België en Duitsland, maar ook kennisdeling en afstemming tussen werkmaatschappijen. Slim online samenwerken is een basisvoorwaarde voor succes. Het intranet van Infinitas Learning wordt vervangen. Het nieuwe intranet wordt een social enterprise platform waarin samenwerken op basis van actuele en betrouwbare informatie, kennis delen en verbinden centraal staat.

Resultaat // Om de implementatie van het nieuwe platform en het online samenwerken succesvol te maken, ontwikkelen we samen met stakeholders een visie die aansluit bij reeds ingezette innovaties in werken. Tevens zorgen we er voor dat vanaf de start van dit ‘continuous development project’ een community wordt gebouwd en ontwerpen we een traject waarin design, content creatie, implementatie, acceptatie en adoptie hand in hand gaan.

Onze volgende stap is de begeleiding van dit traject en het uitbouwen van een actieve online community.

Inspiration The 5 Principles of Collaborative Communication // Oscar Berg