Klant // Drabbe

Drabbe is een echt familiebedrijf. Al ruim 25 jaar levert Drabbe de beste industriële machineonderdelen. Vakkundigheid, kennisoverdracht en klantgerichtheid staan voorop in dit innovatieve MKB-bedrijf.

Uitdaging // Drabbe groeit. Er is behoefte aan meer ruimte en werkplekken. Daarnaast worden vaker kennissessies en trainingen op kantoor georganiseerd en is er behoefte om de samenwerking en verbinding tussen de teams te verbeteren.

Resultaat // Samen met management en medewerkers stellen we de behoeften en verbeteringen vast waarmee we betrokkenheid bij deze professionalisering creëren. De ruimte wordt opnieuw ingedeeld, waarbij de 1e verdieping wordt omgevormd tot een multifunctionele werkruimte met mogelijkheden voor (informeel-) ontmoeten, (samen-) werken, trainen en gasten ontvangst. In stijl en sfeer komen zowel het innovatieve karakter als de rijke historie van het familiebedrijf tot uiting. Via workshops geven managers en medewerkers opnieuw vorm aan hun onderlinge samenwerking en werkafspraken passend bij het team. Drabbe is klaar voor de volgende stap.