Klant // Maistering

concept // design // realisatie

Maistering helpt organisaties nieuwe ervaringen en klantreizen vorm te geven aan de hand van AI. Met de energie van een millennial start-up en tegelijkertijd met diepgaande, bewezen ervaring helpt Maistering C-level klanten om transformaties vorm te geven en leiderschap te ontwikkelen met behulp van artificial intelligence. Reshaping business op een vernieuwende manier.

Uitdaging // Het nieuwe kantoor is gevestigd in industriële Kraanspoor, de blikvanger van de Noord-IJ Oever in Amsterdam. Het kantoor moet klanten verleiden en aanzetten tot verandering en transformatie; de omgeving als fysiek verlengstuk van de business. In een modern kantoorgebouw met veel beton en glas ontwikkelen we een high-end trainings- en werkplek die het blikveld verruimt.

// We kiezen voor tegenstellingen die de kracht en de energie van het Kraanspoor construct versterken. We ontwikkelen een multifunctionele ruimte die kan dienen als werkplek, trainingsruimte, inspiratie- en ontmoetingsplek voor de Maistering community. In het interieur vormen natuurlijk materialen de basis; hout, bamboe, zachte materialen versterkt met pastel kleuren. Een oase van rust met een Japans Scandinavische uitstraling die de mind naar een volgend niveau brengt.